Druga edycja Radom Food Fest odbyła się w dniach od 5 do 9 marca 2018 r. Tym razem w festiwalu smaków wzięło udział 16 lokali. Przepyszna przystawka, doskonałe danie główne i znakomity deser – nasi kucharze przygotowali prawdziwą kulinarną ucztę.

 

Zajęliśmy II miejsce, na naszą restaurację oddano 27,1 proc. głosów.

Przystawka: carpacio z pieczonego buraka na świeżej rukoli z serem fetą i prażonymi ziarnami

Danie główne: roladki z kurczaka zawinięte w grillowanej cukinii z żółtym serem, kuleczki ziemniaczane, całość podawana na spaghetti ze świeżego ogórka i smażonej rukoli

Deser: smażone lody na musie malinowym z bitą śmietaną oraz kawa

 

Nasze menu festiwalowe: https://www.cozadzien.pl/radom-food-fest/radom-food-fest-zobacz-co-zjemy/45478/s16

Galeria zdjęć: https://www.cozadzien.pl/radom-food-fest/radom-food-fest-poznajcie-restauracje-rozany-gosciniec/45524